085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

e-learning
grafische
vormgeving

e-Learning, online leren, is een nieuwe cursusvorm van Art and the City! Leer geheel in je eigen tempo de principes van Grafisch Vormgeving aan de hand van video’s, theorie en leuke uitdagende opdrachten.

Voor wie is e-learning geschikt?

Misschien reis je veel voor je werk of omdat je dat nu eenmaal doet. Of je hebt kleine kinderen die precies op jouw vaste lesmoment al je aandacht opeisen. Dan is het fijn dat je volkomen zelf kunt kiezen wanneer je de lessen volgt. Onze lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden, dus ook als je al een goede basis hebt en je kennis wil opfrissen, kan dit voor jou een heel handige methode zijn. Misschien heb je al een paar jaar met Adobe gewerkt, maar heb je geen flauw idee waarom je Adobe steeds aan het upgraden bent? De vernieuwingen gaan maar door. 

De nieuwste snufjes

We vertellen je graag alles over de nieuwste snufjes. In dit geval kies je voor Illustrator, Indesign of Photoshop Vervolg. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld veel meer animeren met Photoshop dan bij de vorige versies. De opties zijn prachtig. Een deel van een foto laten bewegen en de rest bevriezen? Het kan allemaal! Na elke afgerond module ontvang je een certificaat.

ga voor verdieping
kies jouw passie
bepaal je eigen tijd

  • Bij bestelling van deze cursus krijg je automatisch toegang tot de Huddle portal. Daar vind je je cursus.
  • Compleet met syllabus 
  • Heel veel uitdagende opdrachten
  • Video’s die je kunt volgen zodat je de techniek snapt en de opdrachten kan maken.
  • Krijg feedback van je medestudenten in dit portal
  • Doe de Quizjes en win punten
  • Ontvang na afloop van elke module een certificaat.
Open chat
1
Vragen? chat met Art City
Hallo, kan ik je helpen?