Creatieve
masterclasses

ga voor verdieping

Bij Art and the City is het altijd mogelijk een cursus te volgen als privécursus.
Speciaal op maat gemaakt voor jou. Met het oog op jouw niveau en wensen, koppelen we je aan de perfecte docent. Zo behaal je een optimaal resultaat met een privécursus Photoshop, InDesign, Illustrator of Premiere Pro. Naast de Adobe programma’s is het bijvoorbeeld ook mogelijk een privé cursus Fotografie te volgen. Dit zijn korte blokken van 4 lessen van 2,5 uur.
Het lesprogramma en de opbouw liggen globaal vast, maar daarna is het aan jou en je docent om te bepalen welke opdrachten je gaat uitwerken en wat je specifieke leerdoelen zijn. Zo wordt de privécursus aangepast naar jouw niveau en wensen.

voor starters, professionals of carrière-switchers!

specialiseer je
met deze creatieve cursussen

Meteen boeken

Meteen boeken van onderstaande cursussen kan natuurlijk ook. Zodra we je inschrijving en betaling binnen hebben matchen wij je met een docent(e) en kun je van start gaan. Geef aan op welke niveau je in wilt stappen: beginner of gevorderd. Het niveau van deze cursus is afhankelijk van ervaring met de programma’s.

MEld je aan

Wij hebben 4 categorieën trainingen: basis vervolg & Pro specialisatie of korte opleidingen

Voordelen

Met een privécursus behaal je een gerichter studieresultaat, doordat de cursus aangepast wordt aan jouw niveau en tempo. Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Voordeel van het volgen van een privécursus is dat één van onze docenten bij je thuis aan de keukentafel les kan geven op een tijdstip dat het jou schikt. Uiteraard ben je ook welkom in één van de studio’s van Art and the City in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Zwolle, Tilburg of Utrecht.

Welke cursussen bieden wij als  privéles:

1. DTP Grafisch ontwerp
2. Indesign
3. Illustrator
4. Photoshop
5. Photoshop voor Social Media

6. Video editen
7. Infographics

9. Fotografie en lightroom
10. WordPress
11. Daag ons uit!

De docenten

Nieuwsgierig naar de docenten van Art and the City? Kijk dan hier. Al onze docenten hebben gestudeerd aan een kunstacademie en zijn, naast docent, werkzaam als kunstenaar, designer, illustrator, etc. Je kunt dus alle vragen stellen omtrent kunst en design.

ik wil contact:

Inspiratie

Benieuwd naar de verscheidene mogelijkheden van een DTP’er? Kijk dan eens op deze website!

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Zijn er dingen onduidelijk? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Mailen mag altijd. Elke werkdag zijn we beschikbaar op office@artandthecity.com. Ook kun je ons bellen op 085 – 130 1249. In overleg is bijna alles mogelijk!