085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

online marketing

De masterclass Online Marketing duurt ongeveer twee maanden en bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur. Er wordt ingegaan op verscheidene marketingstrategieën, (beeld)communicatie, Google Analytics, SEO en SEA, en het formuleren van succesvolle campagnes. Aan het eind van dan de opleiding wordt van de student verwacht dat hij of zij een marketingplan presenteert volgens het SOSTAC-model.

square designs-03

inclusief diploma

In 2 maanden een
online marketeer!

Wil jij je carrièremogelijkheden als online marketeer vergroten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar ook als je een carrièreswitch wilt maken in de richting van marketing of een eigen bedrijf / webshop / start-up hebt en je deze op een slimme manier in de markt wilt zetten, kun je bij ons terecht! De masterclass is grotendeels te volgen in ons digitale klaslokaal en zorgt voor een goede marketingbasis in een compact leertraject.

HOE IS DE OPLEIDING OPGEBOUWD?

Modulair systeem.

De Online Marketing opleiding bestaat uit verschillende modules met verschillende docenten. Naast theoretische marketinglessen volg je ook andere masterclasses om content te bedenken voor je marketingstrategieën. Je leert schrijven aan de hand van SEO Yoast voor website-optimalisatie en een eigen beeldtaal ontwikkelen.

Voor wie.

Voor starters, carrièreswitchers en mensen die in-between-jobs zitten. Of mensen die geïnteresseerd zijn in online marketing en twijfelen over omscholing.

Lengte en duur.

Deze opleiding bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur gehouden. Starten met de opleiding is op diverse momenten mogelijk en duurt ± 2 maanden.

Inhoud en structuur.

Techniek, theorie en praktijk zijn evenredig verdeeld. Je start met het marketingplan, inclusief analyses en strategieën.

Doel.

Het vervaardigen van een compleet marketingplan opgesteld voor een fictief of bestaand bedrijf. Daarnaast wordt gewerkt aan het vervaardigen van content voor het web.

Syllabus.

Theoretische uitleg en nuttige achtergrondinformatie worden uitgereikt in met zorg samengestelde syllabus, inclusief links naar handige websites en bijlages met extra informatie.

Certificaat.

Als je het marketingplan met goed gevolg presenteert ontvang je een Online Marketing 01 Certificaat.

Open chat
1
Vragen?
Hallo, kan ik je helpen?