085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

workshop
online marketing

In de workshop Online Marketing wordt ingegaan op verscheidene marketingstrategieën, (beeld)communicatie, SEO, acquisitie en het formuleren van succesvolle campagnes.

inclusief certificaat

Contentcreatie
voor de online marketeer!

Wil jij je carrièremogelijkheden als online marketeer vergroten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar ook als je een carrièreswitch wilt maken in de richting van marketing of een eigen bedrijf / webshop / start-up hebt en je deze op een slimme manier in de markt wilt zetten, kun je bij ons terecht! De workshop is te volgen in het digitale klaslokaal en zorgt voor een goede marketingbasis in een compact leertraject.

Voor wie.

Voor starters, carrièreswitchers en mensen die in-between-jobs zitten. Of mensen die geïnteresseerd zijn in online marketing en twijfelen over omscholing.

Lengte en duur.

Deze opleiding bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur gehouden. Starten met de workshop is op diverse momenten mogelijk.

Inhoud en structuur.

Techniek, theorie en praktijk zijn evenredig verdeeld. Je start met het marketingplan, inclusief analyses en strategieën.

Doel.

Het vervaardigen van een compleet marketingplan opgesteld voor een fictief of bestaand bedrijf. Daarnaast wordt gewerkt aan het vervaardigen van content voor het web.

Syllabus.

Theoretische uitleg en nuttige achtergrondinformatie worden uitgereikt in met zorg samengestelde syllabus, inclusief links naar handige websites en bijlages met extra informatie.

Certificaat

Als je de workshop met goed gevolg afrond ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Maak kennis en stel al je vragen!

Leer Art and the city kennen en stel al je vragen aan opleidingsadviseur Francisca! Bespreek je leerdoelen, je vooropleiding, je wensen en passies!

Boek een afspraak:

 


Open chat
Vragen? chat met Art City
Hallo, hier Team Art City - kan ik je helpen?