085-1301249 ➙ ma-vr 12-14 uur of ➙ office@artandthecity.com
opfriscursus DTP
Heb jij één of meerdere cursussen gevolgd bij Art and the City, maar wil je je kennis opfrissen? Dat kan!

Art and the City biedt een opfriscursus DTP, speciaal voor mensen die de basis onder de knie hebben, maar net niet helemaal meer weten hoe (één van) de Adobe programma’s werken.

Duur: 2 lessen van 2 uur.
Tijd en locatie: waar en wanneer het jou uitkomt!

Mail naar office@artandthecity.com, gebruik de live chat of bel naar 085 – 130 1249 om te overleggen! Photoshop, InDesign, Illustrator of een combinatie? In overleg is alles mogelijk!

 

Een opfriscursus DTP kan op verschillende manieren gevolgd worden. Geen zin om je huis uit te gaan? Art and the City biedt bepaalde lesstof ook aan via de lesmethode ‘blended learning‘. Dit houdt in dat een deel van de cursus online gebeurd en een ander deel klassikaal of één op één. Je krijgt video’s thuisgestuurd met daarin de technische uitvoering van de opdrachten. De techniek wordt daarnaast aangevuld door lesmateriaal met zowel theorie als extra uitleg. 

Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid een privéles te volgen. Deze wordt gegeven door één van onze ervaren docenten. Dit kan op locatie, dus in één van onze inspirerende studio’s in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven of Den Haag, of bij jou thuis!

Wil jij van grafisch ontwerp je beroep maken? Kijk eens hier voor inspiratie!

opfriscursus DTP
Ben jij vergeten hoe je een foto omzet naar zwart-wit?
opfriscursus DTP
Geen probleem! Tijdens de opfriscursus DTP kun je zoveel vragen stellen als je wilt en ligt de focus echt op jouw werk. Deze vraag zullen we alvast verklappen. In Photoshop heb je aan de linkerkant een knopje ‘zwart-wit’. In dit deelvenster kun je schuiven met de driehoekjes en zo zelf bepalen wat de sfeer in je foto hoort te zijn. Er is immers niet maar één manier om een foto om te zetten!