085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

opleiding

Art City biedt twee opleidingen: Grafische Vormgeving en Online Marketing. De voordelen? Persoonlijke begeleiding, veel interactie en meerdere instroommomenten per jaar. Af te sluiten met een diploma, mits het examen met goed gevolg is afgerond!

grafische vormgeving

Logos-in-Space-04

Tijdens de opleiding Grafische Vormgeving leer je werken met InDesign, Photoshop en Illustrator. De eerste modules starten met de broodnodige techniek. Vervolgens wordt de aandacht verschoven van techniek naar concept. Er wordt bijvoorbeeld uitgebreid ingegaan op het ontwikkelen van een eigen (huis)stijl. Aan het eind van de opleiding bezit je alle vaardigheden die je nodig hebt om als grafisch ontwerper aan de slag te gaan!

De opleiding bestaat uit negen modules en het examen. Je volgt de modules Photoshop, InDesign en Illustrator Basis, Vervolg en Pro. In totaal zijn dit dus 24 lessen van 2,5 uur. Tijdens deze deeltijdopleiding leer je niet alleen alles over de belangrijkste drie Adobe programma’s, maar ook alles over compositie, kleurgebruik, beeldcommunicatie en typografie. Na het afronden van de modules kom je in aanmerking voor het afleggen van het examen. Heb je deze met goed gevolg afgerond? Dan ontvang je een branche-erkend diploma. In het geval van een onvoldoende, is het mogelijk eenmalig kosteloos een herkansing te doen.

online marketing

Wil jij je carrièremogelijkheden als online marketeer vergroten? Dan ben je bij Art City aan het goede adres! Maar ook als je een carrièreswitch wilt maken in de richting van marketing of een eigen bedrijf / webshop / start-up hebt en je deze op een slimme manier in de markt wilt zetten, kun je bij Art City terecht! De opleiding is grotendeels te volgen in het digitale klaslokaal en zorgt voor een goede marketingbasis in een compact leertraject.

De opleiding Online Marketing duurt zeven maanden en bestaat uit 22 lessen van 2,5 uur. Er wordt onder andere ingegaan op verscheidene marketingstrategieën, (beeld)communicatie, social media, SEO, acquisitie en het formuleren van succesvolle campagnes. Aan het eind van de opleiding wordt van de student verwacht dat hij of zij een marketingplan presenteert volgens het SOSTAC-model. Tot slot kijkt de examencommissie naar het portfolio.

Open chat
1
Vragen?
Hi, kan ik je helpen?