085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

opleiding

Art and the City biedt twee opleidingen: Grafische Vormgeving en Webdesign. Kies voor persoonlijke begeleiding, veel interactie en meerdere startmomenten per jaar. Af te sluiten met een diploma, mits het examen met goed gevolg is afgerond!

grafische vormgeving

Tijdens de opleiding Grafische Vormgeving leer je werken met InDesign, Photoshop en Illustrator. De eerste modules starten met de broodnodige techniek. Vervolgens wordt de aandacht verschoven van techniek naar concept. Er wordt bijvoorbeeld uitgebreid ingegaan op het ontwikkelen van een eigen (huis)stijl. Aan het eind van de opleiding bezit je alle vaardigheden die je nodig hebt om als grafisch ontwerper aan de slag te gaan!

modules

De opleiding bestaat uit zes modules en het examen. Je volgt de modules Photoshop, InDesign en Illustrator in de niveau’s Basis en Vervolg. In totaal zijn dit dus 24 lessen van 2,5 uur. Tijdens deze deeltijdopleiding leer je niet alleen alles over de belangrijkste drie Adobe programma’s, maar ook alles over compositie, kleurgebruik, beeldcommunicatie en typografie.

diploma

Na het afronden van de modules kom je in aanmerking voor het afleggen van het examen. Heb je deze met goed gevolg afgerond? Dan ontvang je een branche-erkend diploma. In het geval van een onvoldoende, is het mogelijk eenmalig kosteloos een herkansing te doen. De programma’s zijn met een studentenkorting aan te schaffen via Adobe.

Webdesign

Het internet heeft designers nodig. Tijdens de opleiding Webdesign leer je een concept om te toveren tot een mooie, moderne en bovendien gebruiksvriendelijke website. Je gebruikt de verschillende design- en ontwikkelingstools, leert hoe je content toevoegt en hoe je de technische uitdagingen aanpakt.

webdesign en techniek

Deze opleiding Webdesign – af te ronden met een diploma – bestaat uit de onderdelen Adobe Xd, WordPress, Elementor Pro en Woocommerce. Kort gezegd is webdesign het vormgeven van websites, maar de term wordt ook regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch ontwikkelen van sites als onderdeel wordt gezien.

Open chat
Vragen? chat met Art City
Hallo, hier Team Art City - kan ik je helpen?