085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

opleiding
webdesign

Het internet heeft designers nodig! Tijdens de Opleiding Webdesign leer je een concept om te toveren tot een mooie, moderne en bovendien gebruiksvriendelijke website.

webdesign

wordpress, adobe xd en elementor

Een goede website, een coole app of een mooie webwinkel beginnen? Je komt nergens zonder een webdesigner. Tijdens deze opleiding leer je jezelf of je klant in de digitale kijker te zetten. Hoe vertaal je de (huis)stijl van je klant naar een grafisch aantrekkelijke website? Je leert de principes van digitaal tekenen en digitale beeldbewerking in functie van de bouw van websites. Denk aan de opbouw van de User Interface van een website met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Daarnaast leer je hoe je bij een klant op gestructureerde wijze de cruciale informatie kan verzamelen om een “klantgerichte” website te bouwen. Je leert de wensen van de klant om te zetten in een esthetisch en juridisch correcte website.

BTW-vrij

Wil jij BTW-vrij studeren? Dat kan! Omdat Art and the City een geregistreerd onderwijsinstituut is bij het CRKBO, is het mogelijkheid om de opleidingen en cursussen BTW-vrij aan te bieden. Als ondernemer kun je je BTW vaak aftrekken, maar sta jij niet ingeschreven bij de KVK? Dan is deze opleiding ook voor jou nét wat meer betaalbaar! De opleiding kost 2.250,00 excl. BTW en € 2.722,50 incl. BTW. Dit scheelt dus maar liefst € 472,50. Bedenk eens wat je daarvan zou kunnen kopen, een tablet bijvoorbeeld?

Uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen. Er zijn twee startmomenten per jaar. Klik op de button hieronder om de startdata te bekijken.

opleiding webdesign
wat leer je?

De opleiding Webdesign bestaat uit de onderdelen Adobe XD, WordPress en ElementorWebdesign is het vormgeven van websites op het internet. Het bouwen van een website is iets uit niets maken. Een echt modern ambacht. Het is handwerk, met het grootste oog voor detail gemaakt, of het nu een website, webshop, campagne of applicatie betreft. Webdesigners helpen ondernemers te starten met hun nieuwe baan, en dromers hun dromen waar te maken. Webdesign is dus echt mensenwerk. Iedereen kan een podium krijgen op het internet, van kattenliefhebbers tot kleine retailers tot grote multinationals. Hun websites zijn het gezicht van deze mensen.

Art and the City biedt een opleiding Webdesign die je klaarstoomt om te starten als webdesigner. In zes maanden ben je in staat om te werken met Adobe XD, Wordpress en Elementor en staat jouw website online!

Let op! Deze opleiding richt zich in de eerste plaats op het creatieve en grafische aspect van het maken van een website. Het gaat dus niet om back-end webontwikkeling.

Voor wie?

Ben je creatief en inventief? Heb je een (beginnende) passie voor ontwerpen? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Kom je er niet uit? Boek dan een belafspraak met de opleidingsadviseur!

leer webdesign met adobe xd.
werk met wordpress.
ontwerp met elementor pro.

Art City biedt een opleiding waarin je genoeg vaardigheden opdoet om geheel zelfstandig met dit programma aan de slag te gaan. Je leert hoe Wordpress in elkaar zit en welke tools belangrijk zijn om als eerste te leren, maar uiteraard ook snelle en slimme trucs om je website er fraai en aantrekkelijk uit te laten zien.

opleiding webdesign

wat kun je aan het eind van deze opleiding webdesign?

  • Een UX-strategie ontwikkelen en je concept visualiseren
  • Tekenen met Adobe XD en (interactieve) prototypes maken
  • Een professionele website bouwen voor jezelf of een opdrachtgever
  • Je website optimaliseren voor bezoekers en zoekmachines (SEO)
  • Je website naar eigen smaak inrichten met thema’s, templates, hooks, filters en widgets
webdesign
webdesign

modulair systeem

liever korte modules volgen? ook dat kan!

Modulair onderwijs: hoe werkt dit? De opleiding Webdesign is opgedeeld in modules die afzonderlijk gevolgd kunnen worden en waarvoor je steeds een certificaat ontvangt. Als je alle modules van de opleiding hebt afgerond, kun je je inschrijven voor het examen en je diploma behalen! Heb jij bijvoorbeeld Adobe XD Basis en Wordpress Basis gevolgd, maar wil je je verder verdiepen en ook nog Elementor onder de knie krijgen? Dan kun je op elk moment beslissen over te stappen naar de opleiding Webdesign. Uiteraard wordt de prijs van de opleiding verrekend met de modules die je al gevolgd hebt.

Open chat
1
Vragen? chat met Art City
Hallo, kan ik je helpen?