Op
maat
gemaakt

Art and the City biedt niet alleen cursussen en opleidingen in een groep aan maar ook individueel, bij jullie op kantoor of bij je thuis! Op maat gemaakt. Wil jij je skills uitbreiden en via de snelle weg een aantal modules op maat gemaakt volgen? Scroll dan snel door naar onderstaand aanbod!

wanneer, waar & hoe het jou schikt

Incompany

Steeds meer bedrijven willen drukwerk zelf opmaken en zelf de afbeeldingen en illustraties op hun website kunnen maken. Daarom biedt Art and the City op maat gemaakte incompany trainingen. Een groot voordeel van een incompany training is dat er wordt gefocust op de technieken die voor jou relevant zijn.

Privelessen

Heb jij een voorkeur voor het volgen van individuele lessen? Ook dan kan je bij Art and the City terecht. De docenten zijn niet alleen werkzaam in het onderwijs, maar ook als grafisch ontwerper, kunstenaar, theatermaker, fotograaf, marketeer, etc. Tijdens een privécursus koppelen we jou aan de docent die het beste aansluit bij jouw leerdoelen!​

e-Learning

E-learning, online leren, is een nieuwe cursusvorm van Art and the City! Leer geheel in je eigen tempo de principes van Grafisch Vormgeving aan de hand van video’s, theorie en leuke uitdagende opdrachten.

vragen?