085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

meet the team

Art and the City is in 2005 opgericht door kunstenaar Francisca Rosner. Wat begon als cursussen Photoshop in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod verschillende creatieve cursussen en opleidingen door heel Nederland en online. Bijna alle docenten werkzaam bij Art and the City zijn opgeleid aan een kunstacademie en zijn niet alleen docent, maar ook designer, fotograaf of illustrator. Hierdoor zijn de cursussen niet alleen extra inspirerend, maar heb je ook de mogelijkheid om alles te vragen over het grafische beroep. 

workshop online marketing
Francisca Rosner
Kunstenaar, ontwerper en docent. Gestudeerd aan Gerrit Rietveld academie, Cooper Union en Pratt Institute in New York. Eigenaar, leidinggevende en kunstenaar.
DTP opleiding
Raymond de Brieder
Raymond heeft 15 jaar ervaring als docent beeldend in het voortgezet onderwijs. Hij volgde de opleiding docent beeldend 1e graad aan de Willem de Kooning.
Mylène Franken
Mylène, een creatieve duizendpoot met een passie voor grafisch ontwerp, coaching en ondernemerschap. Zij geeft les in Utrecht en natuurlijk via Zoom, zowel grafisch vormgeven als marketing.
opleiding vormgeving
Vivian de Wagenaar
Vivian studeerde Marketing en Communicatie en versterkt met deze kennis het Art City Team! Ze is onder andere verantwoordelijk voor de socials.
Sander Breddels
Sander studeerde in af aan het Grafisch Lyceum in Utrecht (GLU) in de richting Grafische Vormgeving. Hij heeft zich gespecialiseerd in webdesign.
indesign cursus
Bo-Danique Blom
Bo-Danique heeft Illustratie gedaan aan de Willem de Kooning en de London University of Arts. Na haar afstuderen heeft zij voor Malmberg gewerkt. Ze geeft les in Rotterdam en Den Haag.
Dieudonnee Twickler
Dieudonnee studeerde literatuur in Amsterdam en Beeldende Kunst in Brussel. Fotograaf en kunstenaar. Houdt zich bezig met de redactie, vormgeving en begeleiding van de stagiaires.
Attalan Mailvaganam
Attalan studeerde af aan de Opleiding Industrial Design (TU/e). Hij is werkzaam als UE Designer en zoekt vaak de combinatie op tussen digitale en fysieke media.
Renate Stoorvogel
Renate heeft 2 keer de WdK gedaan: voor zowel Illustratie en later Docent beeldende vorming. 13 jaar lesgegeven in beeldende vorming/ CKV. Grote voorliefde voor Photoshop.
Margriet Winkelmolen
Na haar opleiding aan de Rietveld en AMFI werkte Margriet als kostuum-, decor- en modeontwerpster. Ze is gespecialiseerd in technisch tekenen.
Ralf Graf
Ralf is afgestudeerd aan de AKI in de richting Mediakunst. Nu werkt hij als zelfstandig kunstenaar en docent in Kenia en Amsterdam.
Vera van Duren

Vera werkte als Media Specialist op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en vervulde verschillende gastdocent-schappen. Ze geeft les in Tilburg en uiteraard online.

Laura Bolscher
Laura Stolwijk werkt al jaren bij Art and the City als planner en communicatie-medewerker. Ze kent Art and the City van binnen en buiten en houdt zich bezig met de toekomst van het bedrijf.
Inge Stolwijk

Inge studeerde in 2009 af aan de KABK. Ze werkt als illustrator voor haar studio ‘Love You Very Dutch’. Daarnaast werkt zij als fotograaf. Ze is werkzaam in Den Haag.

opleiding vormgeving
Nino Kavazauri
Nino heeft in Georgiè mode gestudeerd en is bezig met grafisch ontwerpen. Zij startte als stagiaire bij Art City en is nu Head Designer. Ze maakt illustraties en designs voor de website.
Wiebe Brandsema
Wiebe is afgestudeerd als Interaction Designer en is nu grafisch ontwerper en portretschilder. Hij werkt net zo lief achter de computer als voor het doek!
Silvia Kennis
Na haar opleiding Grafisch ontwerp heeft Silvia 15 jaar gewerkt als vormgever bij verschillende reclamebureau’s en studio’s.
Open sollicitatie!

Heb jij passie voor beeldende kunst en grafisch ontwerp en denk je dat je de perfecte toevoeging bent voor het Art and the City team? Stuur dan je CV en motivatie naar office@artandthecity.com.

vacatures

Ben je gek op social media? Zit jij het liefst de hele dag online? Zeg je meer in 280 tekens dan in 1000 woorden en heb je een achtergrond in de communicatie, marketing of journalistiek? En wil jij ook een plekje bemachtigen op deze Over Ons pagina? Dan hebben we bij Art and the City jouw droomstage. Art and the City is op zoek naar een ondernemende, proactieve stagiair(e) voor 24 uur per week voor de duur van 6 maanden.

Jij:

  • volgt een studie Commerciële Economie, Media en Communicatie, of een vergelijkbare studie.
  • hebt affiniteit met beeldende kunst en grafisch ontwerp.
  • werkt secuur en bent goed in het houden van overzicht.
  • hebt ervaring met WordPress.
  • kan werken met InDesign, Photoshop en Illustrator (pre).
  • bent in staat zelfstandig te werken.
  • kan niet wachten met het creëren van online content! 


Interesse om bij ons te komen werken
en woonachtig in of rondom Amsterdam? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Dieudonnee Twickler (office@artandthecity.com) onder vermelding van ‘Sollicitatie stage’. 

Heb jij passie voor beeldende kunst en grafisch ontwerp? Zit je barstensvol ideeën en denk je dat je de perfecte toevoeging bent voor het Art and the City team? Stuur dan je CV en motivatie naar office@artandthecity.com onder vermelding van ‘Open sollicitatie’ en wie weet sluit jij je binnenkort bij ons aan.

Open chat
Vragen? chat met Art City
Hallo, hier Team Art City - kan ik je helpen?