Masterclasses

Art and the City biedt drie masterclasses die ontstaan zijn aan de hand van de specialisaties van de docenten. Schrijf je in voor fotografie, schrijven of het maken van infographics in Illustrator! De masterclasses vinden op een aantal zaterdagen plaats in het atelier in Amsterdam of in het digitale klaslokaal. De groepen zijn extra klein, zodat er nog meer ruimte is voor persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt programma.

Schrijven
Tijdens de masterclass Schrijven gaan vooroordelen overboord en wordt de creatieve durf aangespoord. Belangrijke onderdelen zijn woordkeuze, beeldspraak en stijl. Je leert schrijven in meerdere toonsoorten en onderwerpen. Een belangrijk onderdeel is het schrijven voor het web, waarbij je ingaat op de specifieke voorwaarden die dit medium met zich meebrengt.

Fotografie
Hoe zie jij de wereld? Leer het vast te leggen met deze masterclass van Art and the City! Je krijg onmisbare inzichten in creatieve fotografie en concrete tips over compositie. Je leert een eigen beeldtaal ontwikkelen en een verhaal te vertellen zonder woorden. Naast het behandelen van de techniek, wordt hier dus ook ingegaan op het concept achter de foto’s.

Infographics
Sommige mensen beweren dat een infographic niets meer is dan een afbeelding om data overzichtelijk te presenteren. Maar er zit nog veel meer achter!. Informatie wordt namelijk compact en bovendien aantrekkelijk gepresenteerd. In de tijd waarin we allemaal van ’s ochtends tot ’s avonds gebombardeerd worden met beelden en teksten, is een goed gemaakte infographic een verademing. Je leert hier alles over tijdens deze masterclass!

Bouw je portfolio uit (of op!)

Bel de opleidingsadviseur op 085 – 130 1249 voor meer informatie. Uiteraard kun je er ook voor kiezen meteen een masterclass te boeken. Heb je vragen over jouw niveau of de startdata? Overleg dan met ons over de mogelijkheden.

Toont alle 5 resultaten