085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

Design Courses

in English

privé
cursussen

Heb jij een voorkeur voor het volgen van individuele lessen? Ook dan kan je bij Art and the City terecht. De docenten zijn niet alleen werkzaam in het onderwijs, maar ook als grafisch ontwerper, kunstenaar, theatermaker, fotograaf, marketeer, etc. Tijdens een privécursus koppelen we jou aan de docent die het beste aansluit bij jouw leerdoelen!

Op maat gemaakt

persoonlijke
begeleiding

Kies voor een privécursus InDesign, Photoshop of Illustrator! Het lesmateriaal bestaat uit theoretische uitleg, technische toepassingen en twaalf thuisopdrachten die je bespreekt met jouw privé docent. Alle techniek wordt ondersteund door instructievideo’s. Deze video’s hebben we uiteraard zelf gemaakt en kun je terugkijken zo vaak je maar wilt! Met een privécursus behaal je een gerichter studieresultaat. De cursus wordt aangepast aan jouw niveau en tempo. Je kunt op elk gewenst moment en niveau beginnen. Na je inschrijving nemen wij contact met je op om je leerdoelen en startdatum te bespreken. Benieuwd naar jouw toekomstige docent? Neem dan een kijkje op de Over ons!

voor wie?

De privécursus is voor iedereen die zich wil storten op grafisch ontwerp en de voorkeur geeft aan persoonlijke begeleiding. Ervaring met de Adobe programma's is niet nodig! Heb je al aardig wat voorkennis? Geef dat aan bij je inschrijving! Art and the City biedt namelijk ook niet alleen Basis, maar ook Vervolg en Pro cursussen!

wat leer ik?

Je kunt kiezen voor de modules Photoshop, InDesign en Illustrator. Alledrie zijn te volgen op beginners en gevorderden niveau. Ben je nog compleet onervaren? Dan is je eerste les samen met de docent, zodat je op de juiste manier de interface van het programma leert kennen. Naast de technische toepassingen worden ook aspecten als compositie, kleurgebruik en typografie uitgebreid behandeld.

waar en wanneer?

Art and the City heeft studio's in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Uiteraard kan het ook digitaal of bij jou thuis. Starten kan wanneer je wilt. Het lesmateriaal krijg je vervolgens wekelijks opgestuurd via de mail. Je kunt met jouw docent individueel de vervolglessen inplannen.

hoe vaak?

Het traject bestaat uit 12 lessen. Acht weken lang ontvang je op een vaste dag per week het lesmateriaal met instructievideo's en thuisopdrachten. Daarnaast volg je vier privélessen van anderhalf uur in één van onze studio's met een betrokken docent wiens ervaring het beste aansluit bij jouw leerdoelen.

kosten

Een privécursus kost 499,- excl. BTW. Als student bij Art and the City kun je voor een gereduceerd tarief de Adobe programma's gebruiken. In plaats van 60,49 betaal je slechts 19,66! Hierover krijg je voor aanvang van je eerste les aanvullende informatie.

wie, wat waar en wanneer

vragen?

Zijn er onduidelijkheden? Wil je voor je inschrijving met ons je leerdoelen bespreken? Of wil je een andere privé cursus volgen? Zoals leren fotograferen of werken met Premiere Pro? Ook dat kan bij ons! Neem contact op met onderstaande button!

last minute

op deze cursussen is nog plaats!

Introductie cursus DTP Grafisch ontwerp
een opmaat voor de opleiding of voor een losse module Photoshop | Indesign of Illustrator
Zaterdag 19 december – Slechts € 199 ex btw 

nog 3 plaatsen!

MASTERCLASSES: 
SPECIALE WORKSHOP VIDEO & EDITEN 

Live klas – za 19 december 10:00 

nog 4 plaatsen

Opleidingen

  • Startdata:
  • ma 28 dec 19:00
  • di 29 dec 19:00
  • vr 8 jan 15:30 

Start in januari of februari 2021 

Open chat
1
Vragen?
Hi, kan ik je helpen?