privé
cursussen

Heb jij een voorkeur voor het volgen van individuele lessen? Ook dan kan je bij Art and the City terecht. Schrijf je in voor een privécursus Photoshop, InDesign of Illustrator om te starten. Het traject bestaat uit 11 lessen. Acht weken lang ontvang je op een vaste dag het lesmateriaal met thuisopdrachten. Daarnaast volg je drie privélessen in één van onze studio’s met de docent die het beste bij jouw wensen past. 

Op maat gemaakt

persoonlijke
begeleiding

Het lesmateriaal bestaat uit theoretische uitleg, verschillende technische toepassingen en een aantal thuisopdrachten. Alle techniek wordt ondersteund door instructievideo’s. Deze video’s hebben we uiteraard zelf gemaakt en kun je terugkijken zo vaak je maar wilt! Met een privécursus behaal je een gerichter studieresultaat. De cursus wordt aangepast aan jouw niveau en tempo. Je kunt op elk gewenst moment en niveau beginnen. Benieuwd naar jouw toekomstige docent? Neem dan een kijkje op de Over ons!

wie, wat waar en wanneer

voor wie?

De privécursus is voor iedereen die zich wil storten op grafisch ontwerp en de voorkeur geeft aan persoonlijke interactie.

wat leer ik?

Je kunt kiezen voor de modules Photoshop, InDesign en Illustrator. Alledrie zijn te volgen op beginners en gevorderden niveau. De eerste les is samen met de docent, zodat je op de juiste manier de interface van het programma leert kennen. Naast de technische toepassingen worden ook aspecten als compositie en kleurgebruik uitgebreid behandeld.

waar en wanneer?

Art and the City heeft studio's in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Utrecht en Zwolle! Uiteraard kan het ook digitaal of bij jou thuis. Starten kan wanneer je wilt. Het lesmateriaal krijg je vervolgens wekelijks opgestuurd via de mail.

software

Als student bij Art and the City kun je voor een gereduceerd tarief de Adobe programma's gebruiken. In plaats van 60,49 betaal je slechts 19,66!

vragen?

last minute

op deze cursussen is nog plaats!

Cursus Photoshop | basis | Amsterdam of Digitaal klaslokaal 
Start ma 24 augustus 19:00

nog 3 plaatsen

Cursus Illustrator | basis | 
Start di 25 augustus 19:00-21:30

nog 4 plaatsen

Cursus Indesign | basis 
Start vrij 28 augustus 15:30-18:00

nog 4 plaatsen

Cursus Illustrator | vervolg & Pro | Amsterdam
Start di 25 augustus 19:30-22:00

nog 2 plaatsen

Open chat
1
Vragen?
Hi, kan ik je helpen?