privécursussen

Heb jij een voorkeur voor het volgen van individuele lessen? Ook dan kun je bij Art City terecht. De docenten zijn niet alleen werkzaam in het onderwijs, maar ook als grafisch ontwerper, kunstenaar, theatermaker, fotograaf, videograaf. Na inschrijving word je gekoppeld aan de docent die het beste aansluit bij jouw leerdoelen!

persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding staat voorop bij een privécursus. Het lesmateriaal wordt aangepast aan jouw niveau en tempo en zo behaal je in korte tijd een gerichter studieresultaat. De lessen vinden plaats via Zoom of in één van de studio’s van Art and the City in Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Volg je de lessen via Zoom? Dan kun je de les tot 4 weken na de les terug kijken. Super handig! Ook kun je op elk gewenst moment beginnen.

hoe werkt een privécursus?

voor wie?

De privécursus is voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van grafisch ontwerp en een aantal creatieve vakgebieden, gebaseerd op de specialisaties van de docenten. Ervaring met de Adobe programma's is niet nodig! Heb je al aardig wat voorkennis? Geef dat aan bij je inschrijving!

wat zijn de kosten?

Een digitale privécursus kost bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur en kost €1152,- excl. btw. De privécursus is ook mogelijk op locatie in Amsterdam en Utrecht en kost €1298,-. Als student bij Art City kun je daarnaast voor een gereduceerd tarief de Adobe programma's gebruiken. In plaats van 60,49 betaal je slechts 19,66! Hierover ontvang je voor aanvang van je eerste les informatie.

waar en wanneer?

Art and the City heeft studio's in Amsterdam en Utrecht. Uiteraard kan het ook digitaal. Starten kan wanneer je wilt. Het lesmateriaal krijg je vervolgens opgestuurd via de mail. Je kunt met jouw docent individueel de vervolglessen inplannen.

het aanbod: Grafische Vormgeving

In de cursus ‘Vormgeven met Photoshop ‘ leer je de belangrijkste mogelijkheden kennen van deze twee Adobe programma’s. Denk aan toepassingen zoals selecties maken en retoucheren, maar ook aan het ontdekken van verschillende vormgevingsaspecten, zoals kleur en compositie.

In deze cursus leer je de belangrijkste vormgevings-mogelijkheden in Illustrator kennen. Je raakt vertrouwd met verschillende technieken, zoals werken met het pen- en potloodgereedschap. Daarnaast leer je onder ander een logo ontwerpen en een lettertype aanpassen.

In deze cursus InDesign leer je onder ander een lay-out maken van een tijdschrift, een cover ontwerpen, uitnodigingen en/of flyers creëren. Denk ook aan werken met stramienpagina’s. Daarnaast worden belangrijke designaspecten als kleurgebruik en compositie uitgebreid behandeld.

het aanbod: specialisatie

Tijdens de specialisatie Creatief Schrijven gaan vooroordelen overboord en wordt de creatieve durf aangespoord. Je leert schrijven in meerdere toonsoorten en onderwerpen. Een belangrijk onderdeel is het schrijven voor het web, waarbij je ingaat op de specifieke voorwaarden die dit medium met zich meebrengt.

Tijdens deze specialisatie cursus Fotografie leer je een eigen beeldtaal ontwikkelen en hoe je een verhaal vertelt zonder woorden te gebruiken. Naast het behandelen van de techniek, wordt hier dus ook ingegaan op het concept achter de foto’s. De grenzen van het medium worden opgezocht en je wordt uitgedaagd buiten het kader te kijken.

De cursus Photoshop voor Social Media is speciaal opgezet voor mensen die content willen aanleveren voor Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. Je leert trends vinden en content creëren, tekst ontwerpen en foto’s maken: alles om jouw bedrijf zo goed mogelijk te positioneren op de socials!
In de cursus Branding ga je in op het ontwerpen van een gepaste huisstijl en een logo. Hierbij wordt goed gekeken naar het eerste concept, de eigen doelgroep en specifieke elementen die bijdragen aan een eigen specifieke huisstijl, kleuren en logo. Hierbij werk je onder andere met Adobe Illustrator.

Art City biedt begeleiding voor iedereen die hulp nodig heeft bij het samenstellen van zijn of haar portfolio. Wil jij aan de slag als grafisch designer? Maar weet je niet hoe je jouw perfecte portfolio moet samenstellen om al die opdrachtgevers binnen te slepen? Kies dan voor deze specialisatie en start gelijk!

In de cursus Video editen wordt gewerkt met Premiere ProJe leert bewerken en monteren in dit prachtige Adobe programma. Premiere Pro is het belangrijkste Adobe programma als het gaat om bewegend beeld. Voorkennis is niet nodig, enthousiasme een vereiste! Indien je nog niet je eigen beelden hebt, kun je stockvideo’s gebruiken.

Open chat
1
Vragen? Chat met Art City!
Hallo! Art and the City hier - kan ik je helpen?