Dit is wat cursisten van onze cursussen vinden. Wij ervaren feedback – zowel de positieve als de negatieve – vaak als inspirerend, soms als confronterend maar altijd als motiverend!
Dankzij de reacties van oud-cursisten hebben wij al een aanzienlijk aantal verbeteringen kunnen doorvoeren, of het nou gaat om een nieuwe beamer op een bepaalde leslocatie of het compleet opnieuw vormgeven en redigeren van het lesmateriaal; jullie mening is voor ons belangrijk want wij streven er altijd naar om onze cursisten het allerbeste te geven. Na afloop van elke cursus vragen wij daarom onze cursisten om een evaluatieformulier in te vullen. Hieronder staan een aantal recente reacties.

Jovanda: Ik ben erg enthousiast over de cursussen en de docenten. Hetgeen ik geleerd heb was iedere les weer een cadeautje wat ik mocht uitpakken.”

 

Rik, Den Haag: “Zeer goede ervaring. Fijne begeleiding, flexibel in te behandelen stof en locatie/tijdstippen van de lessen.”

 

Nicole: Prima cursus alleen lastig om het huiswerk te maken aangezien je geen handleiding krijgt. De syllabus is niet echt duidelijk en staat niet duidelijk in welke stappen je voor je huiswerk moet volgen. Het zou fijn zijn als er nog een handleiding als naslagwerk verzonden wordt. Dit hebben we ook tijdens de cursus vermeld. “

 

Eefje, Den Haag: “echt super leerzaam ”

 

Debbie, Den Haag:  Leuke cursus en een hoop geleerd. Werktempo en huiswerk is prima. Wel mag de biemer vervangen worden (lokatie den haag) het beeld was gedurende de hele cursus slecht. Dat is jammer. Ook was het lokaal erg warm.

 

Sanne: Ik heb erg veel geleerd en hoop hier ook echt een baan in te vinden.

 

Chantal: Super leuk, tijdstip was goed, werktempo goed, huiswerk was leuk om te maken en lerares (Inge) was ook erg leuk!”

 

Wilma: Leuk! Soms wel veel tijd in huiswerk moeten steken

 

Veerle: Tempo was goed, hoeveelheid huiswerk was prima te doen, fijne en enthousiaste docent.

 

Adrian: “Erg tevreden, maar bij illustrator vond ik het tempo wat hoog en ook de stappen erg groot tussen opdrachten. Wat te moeilijk voor basis cursus. (Vond ook docent Sander Bretzels). Verder baal ik erg van het feit dat je voor een inhaalcursus (door nota bene ziekte dus overmacht) moet betalen. De cursus is al duur genoeg.”

 

Yvonne, Rotterdam: “Tijdstip, huiswerk en docenten vond ik OK. Wel vond ik het jammer dat als je drie cursussen achter elkaar doet, er in de eerste les van de tweede en derde cursus veel herhaling zit. Een aantal basisacties zijn in de drie pakketten hetzelfde of heel erg vergelijkbaar maar omdat er ook nieuwe cursisten bijkomen wordt dat wel weer vanaf het begin behandeld. Voor mij zonde van de tijd, zeker omdat vier lessen toch al best kort is.”

 

Maartje, Utrecht: “Erg leerzaam en leuk en een goede docent! Alleen erg gefocust op de programma’s en minder op de grafische ‘regeltjes’ en inzichten eromheen, waar ik stiekem wel op hoopte.”

 

Lilian, Den Haag: “Ik vond het goede lessen, alleen wanneer je er al 2 gevolgd hebt is de 3de heel makkelijk, misschien een optie dat het iets moeilijker wordt gemaakt voor de mensen met al wat meer kennis?”

 

Marina, Amsterdam: Ik vond het zeer positieve curcus met leuke opdrachten. Een lerares die goed uitlegd en goede tips geeft.

 

Frédérique, Utrecht: “Leerzaam, smaakt naar meer”

 

Edyta, Den Haag :“Prima voor wat ik nodig heb”

 

Mohamed: DE CURSUS WAS ERG LEERZAAM

 

Anouk, Amsterdam: “Top”

 

Kaylee, Amsterdam: “Tempo vd lessen was top, tijd voor mij wat minder maar kan inzien dat het voor andere juist top is!””

 

Ornella: “Erg positief. Goed tempo en leuke opdrachten”.

 

Michel: “zeer tevreden! “

 

Maren: “Leuk! Persoonlijke voorkeur voor InDesign en Ilustrator.”

 

Tanja, Den Haag: Heb het als heel leuk ervaren. De tijd vrijdagmiddag was voor mij fijn aangezien ik drie kwartier moet rijden. De keuze om met elkaar een middag te kiezen bij photoshop gevorderden was zo prettig, er waren er meer die voorkeur gaven aan de middag. Het tempo lag hoog, maar was zeker een uitdaging om goed op te letten en de tijd te nemen voor de huiswerk opdrachten. We zijn nu bezig om indesign gevorderden ook op een middag te krijgen. Kan niet wachten !!!

 

Jeanine: “Heel goed! “

Reviews op Google
Lees verder op onze site