STAP-budget

Fantastisch nieuws! Met de nieuwe subsidieregeling ‘STAP-budget’ kun je op kosten van de overheid een opleiding of cursus volgen. Je krijgt hiervoor een bedrag tot 1.000 euro (incl. btw) per jaar! 

hoe werkt het STAP-budget?

stap-budget

stap-budget: voorwaarden

  • Je kunt alleen STAP-budget ontvangen voor een opleiding die minimaal 4 weken na je aanvraag van het start gaat.
  • Wat betekent dit voor de STAP-aanvraag van vrijdag 1 september 2022?
  • Deze opleiding of cursus dient te starten na 30 september en uiterlijk in de maand januari.

het STAP-budget: de opleidingen

opleidingen van ±6 maanden

Opleiding Grafische Vormgeving

Wil jij je foto’s professioneel kunnen bewerken in Photoshop? Of een prachtige lay-out kunnen maken in InDesign met je eigen logo, gemaakt in Illustrator? Door te kiezen voor deze opleiding vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt en doe je brede kennis op op het gebied van grafisch design.

€2370,- btw vrij

Opleiding Conceptontwikkeling

Wil jij jouw creatieve ideeën tot leven brengen? Snel van een leeg scherm naar een prachtig logo kunnen gaan? Tijdens de opleiding leer je jouw creativiteit in te zetten om tot een uitgewerkt ontwerp te komen. Je gaat experimenteren, ontdekken en je eigen stijl ontwikkelen.

€2850,- btw vrij

Opleiding Webdesign

Een goede website, een portfolio of een mooie webwinkel beginnen? Je komt nergens zonder webdesign. Tijdens de opleiding leer je ontwerpen in Adobe XD, werken met WordPress en Elementor Pro. Daarnaast optimaliseer je je website en richt je je een maand lang op UI/UX Design.

€2370,- btw vrij

het STAP-budget: Vormgeven met...

8 groepslessen van 2,5 uur en 1 feedbacksessie

Photoshop en InDesign

In de cursus ‘Vormgeven met Photoshop en InDesign’ leer je de belangrijkste mogelijkheden kennen van deze twee Adobe programma’s. Denk aan technische toepassingen zoals selecties maken en retoucheren, maar ook aan het ontdekken van verschillende vormgevingsaspecten, zoals kleur en compositie.

€1000,- btw vrij

InDesign en Illustrator

In deze cursus leer je de belangrijkste vormgevings-mogelijkheden in InDesign en Illustrator kennen. Je raakt vertrouwd met verschillende basistechnieken, zoals werken met het pengereedschap. Daarnaast leer je een lay-out maken van een tijdschrift, een cover ontwerpen, uitnodigingen en/of flyers creëren.

€1000,- btw vrij

Photoshop en Illustrator

In de cursus ‘Vormgeven met Photoshop en Illustrator’ leer je foto’s optimaliseren en illustraties maken met het pengereedschap. Je raakt vertrouwd met verschillende basistechnieken, zoals retoucheren en werken met aanpassingslagen. Bij het onderdeel Illustrator leer je het ontwerpen van iconen en logo’s.

€1000,- btw vrij

Photoshop, Illustrator en InDesign

In de cursus ‘Vormgeven met Photoshop, Illustrator en InDesign ‘ leer je de verschillende basis-technieken van de drie belangrijkste Adobe programma’s. Deze opleiding van 3 modules kost 1185,- excl. BTW. Indien jij het STAP-budget toegekend krijgt, staat er nog 185,- euro open voor eigen rekening.

€1185,- btw vrij

Adobe XD - basis en vervolg

Wil jij je eigen website of app kunnen ontwerpen in Adobe XD? Jouw creatieve ideeën sneller dan ooit omzetten in wireframes en prototypen? Dan is deze cursus perfect voor jou! Adobe XD is een geweldig ontwerpprogramma voor UI-ontwerp, UX-ontwerp, prototyping, responsive website-ontwerp en meer.

€1000,- btw vrij

UI/UX Design - basis en vervolg

Kennis over UI/UX design is een must voor elke webdesigner. In de cursus ga je onder andere in op het belang van typografie, kleurgebruik en consistentie in stijl. Je leert huisstijlen ontwerpen voor verschillende bedrijven met elk hun eigen doelgroep en specifieke wensen.

€1000,- btw vrij

Photoshop - basis en vervolg

Ben jij een echte beelddenker en wil je jouw foto’s optimaliseren, retoucheren en vervormen? Of wil je je eigen digitale kunst maken? Dan is de cursus Photoshop iets voor jou! Photoshop geeft je optimale creatieve controle voor de manipulatie en samenstelling van beelden.

€1000,- btw vrij

InDesign - basis en vervolg

Grafisch vormgevers, kunstenaars en designers zweren bij InDesign vanwege de veelzijdigheid van dit opmaakprogramma. Wil jij boeken, posters en covers kunnen maken? Kies dan voor InDesign. Afbeeldingen en illustraties worden verzameld en opgemaakt voor een prachtig eindresultaat.

€1000,- btw vrij

Illustrator - basis en vervolg

Wil jij digitaal leren tekenen en je eigen logo kunnen ontwerpen? Infographics maken en een lettertype kunnen vormgeven? Dan is deze cursus iets voor jou! In de cursus Vormgeven met Illustrator leer je werken met ‘vectorafbeeldingen’, waarmee je veel vrijheid hebt in het maken van grote bestanden.

€1000,- btw vrij

het STAP-budget: privé

4 privélessen van 2,5 uur

Photoshop

Heb jij een voorkeur voor het volgen van individuele lessen? Ook dan kan je bij Art City terecht. De docenten zijn niet alleen werkzaam in het onderwijs, maar ook als grafisch ontwerper, kunstenaar, fotograaf, videograaf, etc.

€1152,- btw vrij

Illustrator

Tijdens een privécursus word je gekoppeld aan de docent die het beste bij je past! Het lesmateriaal bestaat uit theoretische uitleg, technische toepassingen en thuisopdrachten die je bespreekt met jouw docent.

€1152,- btw vrij

InDesign

De online cursus vindt plaats via Zoom. De les wordt opgenomen en kun je tot 2 weken na je les terug kijken. Superhandig dus, mocht je iets vergeten zijn! Je kunt op elk gewenst moment en niveau beginnen.

€1152,- btw vrij

Zelf samenstellen

Liever een op maat gemaakt programma? Bijvoorbeeld een deel Photoshop en een deel Illustrator? Of toch liever de focus op Premiere Pro? Dat kan! Let op: max. 2 programma’s per privécursus.

€1152,- btw vrij

Open chat
1
Vragen? Chat met Art City!
Hallo! Art and the City hier - kan ik je helpen?