Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Art and the City? Help anderen en deel je ervaring op Springest! Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Klik hier en deel je ervaring

 

Wie en wat is Edukans?
Edukans is al tientallen jaren voorvechter van de ontwikkeling van kinderen. Eerst in Nederland en nu in ontwikkelingslanden. Via een review op Springest draag je als sponsor bij aan deze stichting om kinderen of volwassenen te helpen ook een goede opleiding te volgen. Art and the City is blij om hier aan bij te kunnen dragen en Nick & Simon als ambassadeurs maakt het extra leuk.

Onderwijs

de kans van je leven

Een kind dat leert, is een kind met kansen. Want op school leer je veel meer dan lezen, schrijven en rekenen. Je leert er voor jezelf opkomen. Je talenten ontwikkelen. Wat je op school leert, is voor altijd. Wereldwijd gaan 264 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren.

Ambassadeurs

Nick & Simon

“We hebben gezien wat onderwijs doet: hoe kinderen hun potlood en schrift koesteren, hoe trots een docent vertelt dat de school uithuwelijken voorkomt. Maar bovenal zagen we kinderogen stralen als ze onderwijs krijgen.”