085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

How to blog!

taal
Adobe
omzetten

Wil jij de taal van de Adobe programma’s veranderen? Van Nederlands naar Engels bijvoorbeeld? Of omgekeerd? Dat kan!

Met deze snelle hack krijg je het voor elkaar. Veel mensen geven de voorkeur aan de Engelse versie, want dan kan je snel even iets opzoeken. Bijvoorbeeld omdat je tijdens de cursus misschien even afgeleid was, of omdat je verder wil gaan met ontdekken van de programma’s. 
Tools soms onvertaald

Veel tools zijn daarnaast onvertaald; ‘outlines’ klinkt nou eenmaal lekkerder dan ‘lettercontouren’. De meeste begrippenlijsten op Nederlandse websites gaan zelfs uit van de Engelse termen. Het programma wordt immers over de hele wereld gebruikt, en het is wel zo gemakkelijk als iedereen weet waar het over gaat. 

Hoe te switchen van taal

Uiteindelijk is het natuurlijk helemaal aan jou welke taal je kiest. De taal veranderen kan in ieder geval zo!

Wil je dus in Photoshop de taal veranderen? 
Kijk dan snel naar de handleiding hieronder.
taal veranderen

Wil je meer van dit soort tips & tricks leren? Bekijk dan eens het volledige cursusaanbod van Art and the City. Denk aan groeps-cursussen, privé-lessen, incompany of een hele opleiding.

taal veranderen

Art and the City heeft vestigingen op maar liefst zes plekken in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zwolle. We bieden verschillende cursussen, zoals DTP Grafisch ontwerp, Photoshop, InDesign en Illustrator. Van deze cursussen bieden we zowel een beginners als gevorderden variant. Werk jij liever één-op-één? Kies dan voor een privé cursus, die speciaal voor jou op maat gemaakt wordt en waarbij er nog meer ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Elke cursus wordt gegeven door een ervaren docent die naast zijn of haar docentschap ook werkzaam is in het grafische veld. Zo blijft de kennis up-to-date. Vragen over het veranderen van de taal staan bijvoorbeeld niet in het zorgvuldig gemaakte lesmateriaal, maar onze docenten zullen er zeker antwoord op kunnen geven!

Heb je vragen over een cursus? Je kunt ons bereiken via de mail (office@artandthecity.com), de live chat of even bellen naar 085 – 130 1249!

Na inschrijving bij een cursus kom je in aanmerking voor de studentenkorting van Adobe! Nog meer reden om gelijk te beginnen!

Open chat
Vragen? chat met Art City
Hallo, hier Team Art City - kan ik je helpen?