085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

veelgestelde vragen

Tijdens de fysieke lessen kijk je mee met de docent op de beamer. Tijdens de digitale lessen kijk je mee bij de docent die zijn/haar scherm deelt. Een belangrijk verschil is dat de digitale lessen worden opgenomen, zodat je de les thuis kunt terugkijken. Bij beiden kun je direct vragen stellen en krijg je persoonlijke feedback op je ontwerpen van zowel je medecursisten als de docent.

Het is voor ons het belangrijkst dat iedereen met een tevreden gevoel de cursus of de opleiding afrondt. Daarom zijn we zo flexibel mogelijk. Heb jij ineens traag internet en lukt het niet om de digitale les bij te wonen? Of ben je onderweg naar de cursus en sta je met een lekke band? Mail dan naar office@artandthecity.com. We streven altijd naar de beste oplossing!

Zeker! Allereerst kun je 7 dagen gebruik maken van de gratis versie. Daarna kun je een studentenabonnement afsluiten door aan te geven dat je een cursist bent bij Art and the City! Je betaalt dan 19,66 in plaats van 60,49! Je krijgt hierover extra informatie voor aanvang van je cursus.

Als je een les hebt gemist zijn er meerdere opties. Je kunt aansluiten bij een andere groep, of er voor kiezen de les privé in te halen. Volg je een digitale cursus? Dan krijg je ook altijd de opname van de les toegestuurd om terug te kijken.

De basiscursussen zijn geschikt voor beginnende ontwerpers. Geen ervaring = geen probleem!

Stuur zo snel mogelijk een mail naar docent@artandthecity.com en vermeld je naam, de cursus en de datum van de les.

Het diploma is een keurmerk waardoor je bewijs hebt dat je om kan gaan met de drie belangrijkste Adobe programma’s. Art and the City en het diploma zijn branche-erkend door de NRTO en CRKBO. Een eenduidig, coherent portfolio is voor een beginnende grafisch ontwerper echter ook zeer belangrijk. Hoe beter deze is – en hoe meer tijd jij bereid bent hierin te stoppen – hoe groter de kans van slagen.

De feedback die je in de lessen krijgt van de docent en je medestudenten helpen je verder te ontwikkelen. Veel vlieguren maken, goed kijken, dingen namaken en analyseren zijn van groot belang. Op deze manier ontwikkel je je smaak en voorkeur. Daarnaast is het belangrijk om geordend te werken, zodat je geen bestanden kwijtraak. Tot slot helpt het als je oefent met het geven van constructieve feedback. Zo leer je kijken naar details en dit kun je weer toepassen op je eigen werk.

In de basiscursussen zal je nog geen werk maken dat voldoende is voor een portfolio. Dat komt pas in het vervolgtraject en de eventuele specialisatie die je kunt kiezen, zoals het maken van Infographics of Photoshop voor Social Media. Het ligt echter uiteraard ook aan de tijd en moeite die je er zelf in stopt! Hoe meer je thuis oefent, hoe sneller je kan maken wat je wilt. 

De prijzen die op de website staan zijn exclusief BTW. Er komen geen andere kosten bij. Wel dien je zelf voor de aanschaf van de Adobe software te zorgen. Tijdens de lessen trakteren wij op koffie, thee en wat lekkers. Ook het certificaat dat je na afloop kunt aanvragen is bij de prijs inbegrepen.

Sinds de start van de coronacrisis in maart 2020 hebben wij het roer omgegooid om ons aanbod met dezelfde kwaliteit digitaal aan te bieden. Dit is ons, de docenten en de cursisten erg goed bevallen. Uiteraard willen we voor iedereen die toch liever fysiek les heeft de cursussen ook op locatie aanbieden. Veiligheid staat echter voorop en op dit moment kunnen we niet op elke locatie de 1,5m afstand garanderen. Daarom is het alleen mogelijk om privé de cursussen te volgen op locatie.

Onze stoelen zijn afgemeten op 1,5 meter en we geven dit aan met tape op de grond. Ga per persoon naar het toilet, zo voorkomen we drukte op de gang. Hetzelfde geldt voor de koffietafel. We vragen je bij binnenkomst je handen te wassen en handen schudden doen we nog even niet. De koffiezetapparaten, toiletten, tafels en andere materialen worden voor en na elke cursus  schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast wordt het schoonmaakteam vaker ingeschakeld.

Open chat
Vragen? chat met Art City
Hallo, hier Team Art City - kan ik je helpen?