Art and the City

veelgestelde vragen
omtrent corona

De uitbraak van het COVID-19 virus heeft verstrekkende gevolgen voor ons allemaal. De afgelopen maanden heeft Art and the City het lesmateriaal omgebouwd en de agenda omgegooid, zodat alle cursussen en opleidingen digitaal gegeven konden worden. Samen hebben we ons uiterste best gedaan om de gezondheid van het land te beschermen. Nu de strengste maatregelen van de quarantaine niet meer nodig zijn, kunnen we langzamerhand weer lessen op locatie plannen. Leer hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen omtrent corona.

Van schets tot digitale illustratie

Wanneer beginnen de lessen op locatie?

We houden een slag om de arm en openen niet alle locaties na de zomervakantie. Alleen de studio’s waar we de 1,5m regel kunnen garanderen gaan weer open. Dit betekent dat onze locaties in Tilburg, Eindhoven, Zwolle en Rotterdam tot nadere orde gesloten blijven.

Wat is het verschil tussen de digitale en fysieke lessen?

Tijdens de fysieke lessen kijk je mee met de docent op de beamer. Tijdens de digitale lessen kijk je mee bij de docent die zijn/haar scherm deelt. Ook ontvang je na het volgen van de digitale lessen linkjes naar de afgeschermde video’s van Art and the City op YouTube. Hierin wordt alle techniek nogmaals doorlopen. Bij beiden kun je direct vragen stellen en krijg je persoonlijke feedback op je ontwerpen van zowel je medecursisten als de docent.

Kan ik een deel digitaal en een deel fysiek volgen?

Het is voor ons het belangrijkst dat iedereen met een tevreden gevoel de cursus of de opleiding afrondt. Daarom zijn we zo flexibel mogelijk. Heb jij ineens geen internet en lukt het niet om de digitale les bij te wonen? Of ben je onderweg naar de cursus en sta je met een lekke band? Je kunt ons elke werkdag bereiken via 085-1301249. We streven altijd naar de beste oplossing!

Hoe zorgen jullie ervoor dat de locaties coronaproof zijn?

Onze stoelen zijn afgemeten op 1,5 meter en we geven dit aan met tape op de grond. Ga per persoon naar het toilet, zo voorkomen we drukte op de gang. Hetzelfde geldt voor de koffietafel. We vragen je bij binnenkomst je handen te wassen en handen schudden doen we nog even niet. De koffiezetapparaten, toiletten, tafels en andere materialen worden voor en na elke cursus  schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast wordt het schoonmaakteam vaker ingeschakeld.

veelgestelde vragen

Meer vragen? Mail naar office@artandthecity.com en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

last minute

op deze cursussen is nog plaats!

Cursus Photoshop | basis | Amsterdam of Digitaal klaslokaal 
Start ma 24 augustus 19:00

nog 3 plaatsen

Cursus Illustrator | basis | 
Start di 25 augustus 19:00-21:30

nog 4 plaatsen

Cursus Indesign | basis 
Start vrij 28 augustus 15:30-18:00

nog 4 plaatsen

Cursus Illustrator | vervolg & Pro | Amsterdam
Start di 25 augustus 19:30-22:00

nog 2 plaatsen

Open chat
1
Vragen?
Hi, kan ik je helpen?