Welke cursussen bieden wij aan?

Welke cursussen bieden wij aan?

Cursus DTP grafisch ontwerp

Onze cursus DTP grafisch ontwerp geeft een introductie in het grafisch vormgeven met de Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Je leert documenten de basisvaardigheden voor het opmaken van documenten voor drukwerk en internetpublicaties. Na de cursus kun je foto’s bewerken, logo’s maken en flyers, posters en magazines ontwerpen en drukklaar maken. Kortom alle vaardigheden die je nodig hebt om als DTP’er aan de slag te gaan. We laten de kennis van de verschillende programma’s mooi in elkaar overlopen zodat je een overzichtelijke basis krijgt je zelfstandig als grafisch ontwerper aan de slag te gaan.

Boek direct!

Lees de lange beschrijving

Cursus Infographics maken

Ook dit jaar gaat  de cursus Infographics maken weer van start. Tijdens de cursus Infographics leer je hoe je op een grafische manier informatie over een bepaald onderwerp overbrengt. Door gebruik te maken van illustraties, foto’s, pictogrammen, lijntekeningen en tekst. Op die manier kun je complexe informatie inzichtelijk te maken. Het doel is om dit op een heldere manier vormgeven. Bijvoorbeeld om bedrijfsprocessen of gebeurtenissen in kaart te brengen. Maar een Infographic kun je ook inzetten om een presentaties met wetenschappelijke of educatieve doeleinden vorm te geven. Dit is het gebied waar grafisch ontwerp en communicatie samenvalt.

Boek direct! 

Lees de lange beschrijving

Cursus Infographics maken

Cursus Photoshop

In deze cursus Photoshop die als avondcursus wordt gehouden leert u de belangrijkste mogelijkheden kennen van het beeldbewerkingsprogramma Photoshop CS of CC. De deelnemer raakt vertrouwd met alle technieken en toepassingen van Adobe Photoshop en kan na de tweede avond al zelfstandig aan de slag. Voor wie: Iedereen die betrokken is bij het bewerken van digitaal beeldmateriaal: fotografen, stylisten, ontwerpers of uitgevers.

Boek direct!

Lees de lange beschrijving:

Cursus Photoshop

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.