085-1301249 ➙ ma-vr 9-18 uur of ➙ office@artandthecity.com

Welke cursussen bieden wij aan?

Cursus DTP en grafisch ontwerp

Onze cursus DTP grafisch ontwerp geeft een introductie in het grafisch vormgeven met de Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Je leert basisvaardigheden voor het opmaken van documenten voor drukwerk alsmede internetpublicaties. Na de cursus kun je foto’s bewerken: evenals logo’s maken en flyers vormgeven. Daarnaast posters en in het bijzonder magazines ontwerpen en drukklaar maken. Kortom, alle vaardigheden die je nodig hebt om als DTP’er aan de slag te gaan. Daarmee laten we de kennis van de verschillende programma’s mooi in elkaar overlopen. Zodoende krijg je een overzichtelijke basis van het vakgebied van grafisch ontwerper danwel vormgever danwel DTP’er.

Leer Infographics maken op onze cursus

Ook dit jaar gaat de cursus Infographics maken weer van start. Mits hier voldoende belangstellende voor zijn. Een groepscursus gaat echter al met 3 deelnemers van start. Tijdens de cursus Infographics leer je hoe je op een grafische manier informatie over een bepaald onderwerp overbrengt. Want door gebruik te maken van illustraties, foto’s, pictogrammen en op dezelfde wijze lijntekeningen en tekst in gaat zetten kun je namelijk veel gemakkelijker een proces in kaart brengen.

 

Complexe informatie vormgeven

Waarmee je onder andere complexe informatie inzichtelijk te maken. Het doel is om dit op een heldere manier vormgeven. Bijvoorbeeld om bedrijfsprocessen of gebeurtenissen in kaart te brengen. Bovendien kun je een Infographic ook inzetten om een presentaties met wetenschappelijke of educatieve doeleinden vorm te geven. Dit is het gebied waar grafisch ontwerp en communicatie dus samenvalt.

Cursus Infographics maken

Photoshoppen voor social media

Om een beetje boven het maaiveld uit te steken in het social media landschap is het gebruik van Photoshop onmisbaar geworden. Een aanzienlijk deel van de basiscursus en vervolgcursus is gericht op social media marketing. Naast onze cursussen Photoshop die onder andere gericht zijn op social media wordt er ook in onze illustrator cursus aandacht aan besteed.

Cursus WordPress

Eindelijk een website maken met een van de mooie thema’s van WordPress? Heb je een goed idee of de wens om een website te maken? Kom dan een privétraining volgen bij Art and the City, in de studio of bij jou thuis aan de keukentafel. Samen met een zeer ervaren docent en ontwerper realiseer je een website binnen 3 weken. Vooraf is het handig om al een URL te hebben. Instructies hierover ontvang je ruim voor aanvang van de cursus.

Affinity Designer cursus

Na een pilot met dit geweldige programma in Eindhoven gaan wij definitief deze cursus aanbieden. Na de zomer, eind augustus – begin september komt deze groepscursus op de planning.

Minder stijle leercurve

Het programma is bijzonder goed geschikt voor mensen die namelijk weinig of minder computer ervaring hebben en voor het eerst met een grafisch programma aan de slag gaan. Of mensen die wel eenvoudige ontwerpen moet maken maar verder geen hele hoge eisen of ingewikkelde grafisch uitingen moet ontwerpen.

want

Cursus Photoshop

In deze cursus Photoshop die als avondcursus wordt gehouden leert u de belangrijkste mogelijkheden kennen van het beeldbewerkingsprogramma Photoshop CC. De deelnemer raakt ten eerste vertrouwd met alle technieken en toepassingen van Adobe Photoshop.  Ten tweede kan een deelnemer echter na de derde avond al zelfstandig aan de slag.

Want kennis van Photoshop is ten slotte als gevolg van steeds snellere digitalisering van allerlei processen vrijwel onontbeerlijk.

Voor wie: Iedereen die betrokken is bij het bewerken van digitaal beeldmateriaal: fotografen, stylisten, ontwerpers of uitgevers.

 

Ten slotte alle cursussen in een overzicht samengevat
Open chat
1
Vragen?
Hi ! kan ik je helpen?
Powered by