Online Marketing

De opleiding Online Marketing duurt zeven maanden en bestaat uit 22 lessen van 2,5 uur. Er wordt ingegaan op verscheidene marketingstrategieën, (beeld)communicatie, Google Analytics, SEO en SEA, en het formuleren van succesvolle campagnes. Aan het eind van dan de opleiding wordt van de student verwacht dat hij of zij een marketingplan presenteert volgens het SOSTAC-model. Als deze met goed gevolg is gepresenteerd ontvang je een Online Marketing 01 Diploma. 

11098638_m_1.jpg

inclusief diploma

In 6 maanden een
online marketeer!

Wil jij je carrièremogelijkheden als online marketeer vergroten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar ook als je een carrièreswitch wilt maken in de richting van marketing of een eigen bedrijf / webshop / start-up hebt en je deze op een slimme manier in de markt wilt zetten, kun je bij ons terecht!. De opleiding is grotendeels te volgen in ons Digitale Klaslokaal en zorgt voor een goede marketingbasis in een compact leertraject.

Online marketeer is een krapteberoep en daarom kan de opleiding vergoed worden door het UWV.

Klik op de button ‘schrijf je in’ en je wordt naar Art and the City geleid om je in te schrijven voor de opleiding.

HOE IS DE OPLEIDING OPGEBOUWD?

Modulair systeem.

De Online Marketing bestaat uit verschillende modules met verschillende docenten. Naast theoretische marketinglessen volg je ook masterclasses om content te bedenken voor je marketingstrategieën. Je leert schrijven aan de hand van SEO Yoast voor website-optimalisatie, een eigen beeldtaal ontwikkelen en een eigen logo en huisstijl ontwerpen.

Voor wie.

Voor starters, carrièreswitchers en mensen die in-between-jobs zitten. Of mensen die geïnteresseerd zijn in online marketing en twijfelen over omscholing. 

Lengte en duur.

Deze opleiding bestaat uit 23 lessen van 2,5 uur gehouden. Starten met de opleiding is op diverse momenten mogelijk en duurt ± 7 maanden.

Inhoud en structuur.

Techniek, theorie en praktijk zijn evenredig verdeeld. Je start met het marketingplan, inclusief analyses en strategieën. Daarna specialiseer je je met je gekozen richting.

Doel.

Het vervaardigen van een compleet marketingplan opgesteld voor een fictief of bestaand bedrijf. Er wordt gewerkt aan het vervaardigen van content in beeld, video en tekst afhankelijk van het gekozen profiel.

Syllabus.

Theoretische uitleg en nuttige achtergrondinformatie worden uitgereikt in met zorg samengestelde syllabus, inclusief links naar handige websites en bijlages met extra informatie.

Examen & diploma.

Als je het marketingplan met goed gevolg presenteert ontvang je een Online Marketing 01 Diploma.

vragen?

Open chat
1
Vragen?
Hi, kan ik je helpen?