085 – 130 12 49

ma - vr 09:00-17:00

opleiding
online marketing

De opleiding Online Marketing duurt ongeveer zes maanden en bestaat uit 22 lessen van 2,5 uur. Er wordt ingegaan op verscheidene marketingstrategieën, (beeld)communicatie, Google Analytics, SEO en SEA, en het formuleren van succesvolle campagnes.

inclusief diploma

In 6 maanden een
online marketeer!

Wil jij je carrièremogelijkheden als online marketeer vergroten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar ook als je een carrièreswitch wilt maken in de richting van marketing of een eigen bedrijf / webshop / start-up hebt en je deze op een slimme manier in de markt wilt zetten, kun je bij ons terecht! De opleiding is grotendeels te volgen in ons digitale klaslokaal en zorgt voor een goede marketingbasis in een compact leertraject. Na het afronden van de modules presenteer je je marketingplan en ontvang je een diploma.

De opleiding kost 2.250,00 excl. BTW en € 2.722,50 incl. BTW. Uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen. Er zijn twee startmomenten per jaar. Klik op de button hieronder om de startdata te bekijken.

HOE IS DE OPLEIDING OPGEBOUWD?

Modulair systeem.

De Online Marketing opleiding bestaat uit verschillende modules met verschillende docenten. Naast theoretische marketinglessen volg je ook andere masterclasses om content te bedenken voor je marketingstrategieën. Je leert schrijven aan de hand van SEO Yoast voor website-optimalisatie en een eigen beeldtaal ontwikkelen.

Voor wie.

Voor starters, carrièreswitchers en mensen die in-between-jobs zitten. Of mensen die geïnteresseerd zijn in online marketing en twijfelen over omscholing.

Lengte en duur.

Deze opleiding bestaat uit 22 lessen van 2,5 uur gehouden. Starten met de opleiding is op diverse momenten mogelijk en duurt ± 6 maanden.

Inhoud en structuur.

Techniek, theorie en praktijk zijn evenredig verdeeld. Je start met het marketingplan, inclusief analyses en strategieën.

Doel.

Het vervaardigen van een compleet marketingplan opgesteld voor een fictief of bestaand bedrijf. Daarnaast wordt gewerkt aan het vervaardigen van content voor het web.

Syllabus.

Theoretische uitleg en nuttige achtergrondinformatie worden uitgereikt in met zorg samengestelde syllabus, inclusief links naar handige websites en bijlages met extra informatie.

Diploma.

Als je het marketingplan met goed gevolg presenteert ontvang je een Online Marketing 01 Diploma.

Maak kennis en stel al je vragen!

Leer Art and the city kennen en stel al je vragen aan opleidingsadviseur Francisca! Bespreek je leerdoelen, je vooropleiding, je wensen en passies!

Boek een afspraak:

 


Open chat
1
Vragen? chat met Art City
Hallo, kan ik je helpen?